IMG 2420b

Versterking voor het Belgische Team

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


Het nieuwe schooljaar brengt ons dit jaar twee nieuwe collega's om in België mee te bouwen aan onze onderneming. We stellen hen graag voor:

 

Carmien Brys

Carmien Brys maakte reeds vorig jaar kennis met Kessels & Smit als student voor haar praktijkstage. Daarin heeft ze zich verdiept in de sterkepunten- & talentbenadering. Carmien heeft daarin ervaren wat het aandacht geven en ontwikkelen vanuit talenten met haar gedaan heeft. De voorbije maanden heeft ze op verschillende plekken geëxperimenteerd met talenteninterviews en strengths-based coaching. Deze manier van kijken wil ze nu, na haar afstuderen als organisatiepsycholoog, als adviseur bij Kessels & Smit naar organisaties en bedrijven brengen. In gesprek gaan met individuen en teams over wat hen bezielt, wat hen passioneert en wat hen energie geeft om op die manier het beste in mensen naar boven te halen, is de rode draad in haar werk.

 

Veerle Laureyns

Veerle Laureyns is onze enthousiaste collega die het ondersteunende team in België zal gaan versterken. Zij zal samen met Els en Sabine de onmisbare schakel zijn in de Belgische onderneming. Haar passie zit op het reilen en zeilen van een organisatie, op contact met adviseurs en klanten. Daarnaast is Veerle gefascineerd door klassieke muziek: "Mijn eerste lessen kreeg ik van mijn papa, het was zalig om dan eens de volle aandacht te krijgen, samen muziek maken was iets van ons twee. En dat is net het mooie aan muziek maken, de verbondenheid die je erdoor kan creëren. Wanneer 100 koorleden met elk hun verschillende karakters, hun moeilijkheden en frustraties, plots allemaal op dezelfde golflengte zitten, samen kunnen interpreteren wat de dirigent bedoelt, hun toon op elkaar afstemmen en één zelfde gedachte mee helpen uitvoeren, dat vind ik prachtig."