Schermafbeelding 2010-10-20 om 11.57.40

Education 2030

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


Tijdens mijn stageperiode bij Kessels & Smit werk ik samen met onder andere collega Bert Smits mee aan een onderzoeksproject van School Of Education. Het doel is het creëren van toekomstscenario's voor onderwijs en in het bijzonder de plaats van de leraren(opleiding).

 

In de hogescholen KHLim, KATHO, GroepT, KHLeuven werkten vier groepen deels onafhankelijk, deels samen aan het brainstormen over en het inventariseren van toekomstige maatschappelijke tendensen en trends in het onderwijslandschap. Dit creatieve denkproces heeft geleid tot vier scenario’s.

 

Toekomstconferentie 18 november

Momenteel zijn we in de eindfase van dit project beland en dat sluiten we af met een 'toekomstconferentie' op 18 november. De toekomstconferentie weerspiegelt het denk –en ontwikkelwerk van het afgelopen projectjaar. Ik nodig jullie graag uit om mee verder te gaan in het inspirerende proces en mee na te denken over mogelijke beleidsadviezen op basis van de ontwikkelde scenario’s.


Waar?  Campus Hertogstraat Heverlee - KHLeuven - Route
Wanneer? Donderdag 18 november 2010 , vanaf 9u30 tot 16u30
Interesse?  Informatie en inschrijven via de website: www.education2030.be

Meer informatie vind je ook in de uitnodiging.

 

Blog

Via een blog op de website www.education2030.be houden we je op de hoogte van de projectactiviteiten, van tussentijdse resultaten, van nieuwe inzichten en/of frisse ideeën. Je bent welkom om hier een kijkje op te nemen!