Aart Goedhart
Aart Goedhart Youtube video

Aart Goedhart

Nederland

Na 10 rijke jaren bij Kessels & Smit, The Learning Company, hebben Aart Goedhart en Barbara van der Steen gezamenlijk een volgende stap naar een nieuwe toekomst gezet.

 

"Wij nemen in die reis de herinneringen aan de mooie jaren bij Kessels & Smit mee. En de verbinding met K&S is ons ook dierbaar. We zetten weliswaar de stap uit ons vertrouwde ‘huis’, en blijven ook verbonden als Fellow. Dat betekent dat we samen blijven werken en elkaar verder helpen wanneer de gelegenheid daar is." (lees meer)

 

Vanaf 1 november 2016 zijn zij te bereiken via agoedhart@proceskunde.com en bvandersteen@proceskunde.com en via de websites www.proceskunde.com en www.inplace.nl.

 

 

Mensen, teams en organisaties 'ontgrenzen'

 

Zolang er mensen zijn, werken ze al samen. En stellen ze zich vragen over hoe hun samenwerking is georganiseerd. Doen wij het wel op een goede manier? Levert onze samenwerking iets goeds op? Doen we het goed met elkaar? Samenwerken levert vragen op. En problemen.

 

Samenwerken als vraagstuk

Ik adviseer mensen bij vragen over samenwerken en organiseren. Vanuit mijn ervaring in de concrete praktijk van organisatie, management en bestuur. En met een nieuwsgierigheid of alles nog ongekend is. Omdat vragen te belangrijk zijn om ze algemeen te maken.

Mensen, teams en organisaties die voelen dat ze tegen hun grenzen aanlopen, of deze juist willen opzoeken ondersteun ik graag. Ik help hen te ‘ontgrenzen’. Wat mij daarin karakteriseert is een benedengemiddelde gehechtheid aan conventies, zoeken naar het andere, vrolijker stemmende perspectief en naar nieuwe mogelijkheden.

 

Wat ik doe

Sinds 2006 is Kessels & Smit The Learning Company de thuisbasis in mijn werk. Ik adviseer mensen met vragen over organisatie-ontwikkeling en management development. Verder ondersteun en begeleid ik directies, managers, professionals en teams bij hun leer- en ontwikkelvragen over samenwerking, verandering en innovatie. Ook verzorg ik, meestal samen met anderen, workshops en trainingen. Ik geef lezingen en modules over leiderschap, management, veranderkunde en ‘volgerschap’. Dit doe ik onder andere voor het SIOO, de Baak VNO-NCW Managementcentrum en Twente School of Management (TSM).

 

Leren en sociale innovatie

In 2006 ben ik  samen met mijn collega Barbara van der Steen genomineerd voor de Nederlandse Adviesprijs, vanwege de innovatieve leerfilosofie en aanpak bij Eureko Achmea. Dit leertraject werd gewaardeerd als actueel voorbeeld van sociale innovatie met directe maatschappelijke waarde.

In datzelfde jaar is mijn boek, ‘de Kunst van het Volgen’, genomineerd voor het Managementboek van het Jaar en de Nederlandse Publicatieprijs van ROA en OOA.