Sharon jacobs 3

Sharon Jacobs


Nederland

Werken vanuit zelfvertrouwen


Bij Kessels & Smit zit ik lekker op mijn plek, ik voel me er thuis. Ik kan mijn eigen toko runnen – en tegelijk ook prettig samenwerken met collega’s. Bijzonder vind ik dat iedereen hier kijkt naar waar je goed in bent, naar je sterke punten; wanneer sta je in je kracht? Dat is heel anders dan dat steeds benadrukt wordt wat je allemaal niet kunt, of wat je nog allemaal moet.

Agendabeheer, logistieke ondersteuning van development centers, klantcontacten, service voor Maliebaan 45 - ik doe mijn werk zorgvuldig en met aandacht, dat vind ik vanzelfsprekend, gewoon. Aan reacties merk ik dat dat helemaal niet zo vanzelfsprekend is.
Hoewel ik zakelijk en professioneel ben vind ik een informele manier van communiceren prettig. Het contact is dan beter, niet afstandelijk.

Uit de online test kwamen onder meer actiegerichtheid en aanpassingsvermogen als mijn sterke punten. Daar herken ik mezelf helemaal in. Ik leef in het moment, neem de dingen zoals ze komen. Dat wil niet zeggen dat ik niet kan plannen, dat kan ik prima. Maar als het plan er eenmaal is pieker ik er niet meer over wat er allemaal kan gebeuren of misgaan. Vroeger was ik een echte piekeraar.

Wat ik prettig vind hier is dat je dingen op je eigen manier mag aanpakken. Iedereen is waarderend, positief, bereid tot meedenken. Collega’s staan altijd voor je klaar, de onderlinge relaties zijn duidelijk en transparant.  Daardoor kan ik echt werken vanuit zelfvertrouwen. En dat komt de kwaliteit ten goede! Collega's en klanten merken dat.

Het mooiste compliment dat ik heb gekregen was toen ik hier amper drie dagen zat. “Het is net of je hier al veel langer bent”, zeiden ze, “je hoort er al helemaal bij.” De match was er meteen.